OHM Hot Yin Yang

Det feminine Yin møder det maskuline Yang.

Begynder Ekspert Øvet

Det bedste fra to yogaverdener

I OHM Hot Yin Yang Yoga, kombinerer vi det bedste fra to yogaverdener.

Halvdelen af klassen vil bestå af dynamiske og styrkende yogastillinger, hvor du får pulsen op og bliver udfordret på styrke og balance. Resten af klassen udføres i et roligt tempo, med beroligende Yin Yoga stillinger og stræk, som holdes i 2 minutter ad gangen. På denne klasse møder du både dynamik og fordybelse, styrke og stræk.

OHM Hot Yin Yang undervises i den varme sal.

Find hold

Fordele ved
Hot Yin Yang Yoga

Du kombinerer
styrke med afspænding

Du kommer dybere
ind i stillingerne
og styrker din krop

Du øger
din mobilitet

Du smidiggør
din krop hurtigere
i varmen

Du beroliger
nervesystemet

Du udvikler
mentalt overskud

Godt at vide

Du kan medbringe din egen yogamåtte, eller låne en i studiet kvit og frit.

Medbring svedabsorberende træningstøj, vandflaske samt evt. ekstra håndklæde.

Drik vand før, under og efter en klasse.

Tag de pauser du har brug for.

Hvis du mod forventning bliver dårlig, så giv din underviser besked, så han eller hun kan hjælpe dig.

Hvis du har en skade, så giv din underviser besked, så han eller hun kan tilbyde dig alternative stillinger.

Fortæl din underviser hvis det er første gang du dyrker hot yoga.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har lagt stor energi i at skabe et lækkert og eksklusivt miljø i vores bad og omklædning, og vi har derfor tænkt på det meste. Du behøver derfor ikke at medbringe sæbe, shampoo, hårtørrer eller glattejern. Vi stiller det hele til rådighed og alt er til fri afbenyttelse.

Vi tænker på miljøet og på hygiejnen, og derfor opfordrer vi dig til at medbringe dit eget håndklæde. Skulle du have glemt håndklæde, så kan du leje et håndklæde for 50 kr.

Vi opfordrer til at du reserverer din plads på forhånd, at du kommer i god tid, så du kan indstille dig mentalt på at du skal praktisere, og give dig selv tid til lande før timen starter. Da vi har ventelister, sker fremmøde 15 min før timen går i gang. Derefter mister du din plads, og pladsen går videre til den næste på ventelisten. Såfremt at du ikke afmelder dig fire timer før holdet starter online eller via appen, opkræver vi et gebyr på 50 kr. Fremmøde sker i receptionen i studiet, eller via Ohmyoga appen.

Du er velkommen til at låne en yogamåtte i studiet. Medbring håndklæde, ekstra håndklæde til hot yoga samt drikkedunk. Hvis du skal dyrke reformer, så medbring skridsikre strømper og eventuelt handsker. Af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager, er det obligatorisk at benytte skridsikre strømper i reformer salen. Hvis du har glemt dit udstyr, kan du købe det i receptionen. Husk at vi ikke modtager kontanter.

På vores holdbeskrivelser kan du se niveauet for klassen, så du kan vælge den type træning som passer til dig og dit niveau. Husk at fortælle din underviser hvis du er nybegynder, så hun eller han kan holde ekstra øje med dig. Hvis du er i tvivl om hvilken klasse eller underviser du skal vælge, så henvend dig til vores receptionist, eller skriv til hello@ohmyoga.dk for vejledning.

Ohmyoga har mange internationale medlemmer, og vi underviser derfor primært på engelsk, eller en kombination af dansk og engelsk som vi kalder “Danglish” ;-).

Self om dit engelske ikke er perfekt, kan du sagtens deltage på timen. Husk at spørge, hvis der er noget du ikke forstår, vi er her for at give dig en god oplevelse.