Ohm Hot Yoga Flow

Ohm Hot Yoga Flow er Hot Yoga praktiseret i Vinyasa stil, hvor stillingerne bliver sammensat i en serie af flows.

Begynder Ekspert Øvet

En forening af
bevægelser & åndedræt i varmen

Du kender nogle af stillingerne fra den klassiske hatha yoga, men en Ohm Hot Yoga Flow klasse foregår oftest i et højere tempo i vores varme sal, hvor du samtidig integrerer dit åndedræt i din praksis og de glidende bevægelser. Klassen foregår i et højere tempo, og du bliver udfordret på styrke, balance og koordination.

Find hold

Fordele ved
Ohm Hot Yoga Flow

Du styrker og
smidiggør din krop

Du træner din
koordination og balance

Du får pulsen op

Du øger din mobilitet

Du lærer at integrere dit
åndedræt med dine bevægelser

Du udvikler
mentalt overskud

Godt at vide

Tag de pauser du har brug for.

Lyt til din krop.

Hvis du har en skade, så giv din underviser besked, så han eller hun kan tilbyde dig alternative stillinger.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har lagt stor energi i at skabe et lækkert og eksklusivt miljø i vores bad og omklædning, og vi har derfor tænkt på det meste. Du behøver derfor ikke at medbringe sæbe, shampoo, hårtørrer eller fladjern. Vi stiller det hele til rådighed og alt er til fri afbenyttelse.

Vi tænker på miljøet og på hygiejnen, og derfor opfordrer vi dig til at medbringe dit eget håndklæde. Skulle du have glemt håndklæde, så kan du leje et håndklæde for 50 kr.

Vi opfordrer til at du reserverer din plads på forhånd, at du kommer i god tid, så du kan indstille dig mentalt på at du skal praktisere, og give dig selv tid til lande før timen starter. Da vi har ventelister, sker fremmøde 15 min før timen går i gang. Derefter mister du din plads, og pladsen går videre til den næste på ventelisten. Såfremt at du ikke afmelder dig fire timer før holdet starter online eller via appen, opkræver vi et gebyr på 50 kr. Fremmøde sker i receptionen i studiet.

Du er velkommen til at låne en yogamåtte i studiet. Medbring håndklæde, ekstra håndklæde til hot yoga samt drikkedunk. Hvis du skal dyrke reformer, så medbring skridsikre strømper og gerne handsker. Af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager, er det obligatorisk at benytte skridsikre strømper i reformer salen. Hvis du har glemt dit udstyr, kan du købe det i receptionen. Husk at vi ikke modtager kontanter.

På vores holdbeskrivelser kan du se niveauet for klassen, så du kan vælge den type træning som passer til dig og dit niveau. Husk at fortælle din underviser hvis du er nybegynder, så hun eller han kan holde ekstra øje med dig. Hvis du er i tvivl om hvilken klasse eller underviser du skal vælge, så henvend dig til vores receptionist, eller skriv til hello@ohmyoga.dk for vejledning.

Mange tror at man skal være smidig for at kunne dyrke yoga, hvilket afholder dem fra at prøve. Svaret er nej, du skal ikke være smidig eller i god form. Alle kroppe er forskellige og alle kan deltage. Du skal blot huske at lytte til din krop, og lad være med at presse dig selv. Yoga skal gøre godt og ikke ondt.