Ledige jobs

Vi mangler flere personer til vores team, og måske er du en af dem? Herunder kan du se de roller som vi mangler:

Reformerunderviser:

Vi leder efter dig som elsker at undervise hold i reformeren og som brænder for at gøre en forskel for dine elever.
Du er uddannet reformer instruktør, muligvis suppleret med en baggrund inden for pilates, fysioterapi, dans eller anden relevant uddannelse og erfaring. Du er energisk, fleksibel og stabil, og skaber en positiv og motiverende atmosfære på dine hold. Du kan undervise 1-2 timer om aftenen, samt hver 2. weekend formiddag eller eftermiddag.

Vores tilgang til reformer er, at vores medlemmer får en udfordrende, motiverende og skadesfri træning, hvor de samtidig bliver bliver set og anerkendt.

Send din ansøgning til hello@ohmyoga.dk.

Om os
Ohmyoga er et 900 m2 yoga, reformer og velværestudie beliggende på 7. etage med en fantastisk udsigt over Københavns tage overfor Hovedbanegården.
Vi har de bedste undervisere i branchen og fokuserer på at skabe den ultimative oplevelse i et smukt og indbydende univers med fokus på det enkelte medlem.

Vores standarder og krav er høje, men der er samtidig højt til loftet, og du vil opleve et rart miljø med glade medlemmer og kolleger, hvor du bliver hørt, set og anerkendt.

Du er også mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning samt dit CV til os. Vi er altid på udkig efter de rette til vores team.