Ledige jobs

Vi mangler flere personer hos vores team, og måske er du en af dem? Herunder kan du se de roller vi mangler:

Reformerunderviser:

Vi leder efter dig som elsker at undervise hold i reformeren og brænder for at gøre en forskel for dine elever.
Vi forestiller os, at du er uddannet som fysioterapeut, body SDS behandler, Pilates Matwork underviser eller lign, og at du har en naturlig anatomisk viden og interesse for kroppen. Det er et krav, at du har erfaring i at undervise i reformeren.

Vi giver vores undervisere frihed til at undervise på deres egen unikke måde og sætte sit personlige præg på klasserne.

Vi har plads til 13 deltagere på vores reformerhold, og du vil have mulighed for at kunne undervise 1-2 timer om ugen fordelt på morgen- og aften-klasser samt en dag hver 4.-5. weekend.

Send din ansøgning til hello@ohmyoga.dk

 

Om os
Ohmyoga er et 900 m2 yoga, reformer og velværestudie beliggende på 7. etage med en fantastisk udsigt over Københavns tage overfor Hovedbanegården.
Vi har de bedste undervisere i branchen og fokuserer på at skabe den ultimative oplevelse i et smukt og indbydende univers med fokus på den enkelte kunde.

Vores standarder og krav er høje, men der er samtidig højt til loftet, og du vil opleve et rart miljø med glade kunder og kolleger, hvor du bliver hørt, set og anerkendt.

Du er også mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning samt dit CV til os. Vi er altid på udkig efter de rette til vores team