OHM Yin Yoga

Yin yoga er en rolig og blid form for yoga, som består af siddende og liggende stillinger.

Begynder Ekspert Øvet

Smidiggør muskler,
led og bindevæv

Yin yoga er godt for led, knogler og bindevæv, og i yin yoga holder du typisk stillingerne i 5-7 minutter ad gangen. Yin yoga giver dig mulighed for at arbejde dybere med dit væv, og i en yin yoga klasse skruer vi ned for tempoet, og fokuserer på ro og fordybelse.

Find hold

Fordele ved
Yin Yoga

Du smidiggør dine led,
knogler og bindevæv

Du øger din
mobilitet og fleksibilitet

Du afspænder
nervesystemet

Du slipper spændinger
og stress

Du får tid
til fordybelse

Du udvikler
mentalt overskud

Godt at vide

Du kan medbringe din egen yogamåtte, eller låne en i studiet kvit og frit.

Medbring behageligt tøj du kan bevæge dig i, og gerne en ekstra trøje samt strømper.

Hvis du har en skade, så giv din underviser besked, så han eller hun kan tilbyde dig alternative stillinger.

Fortæl din underviser hvis det er første gang du dyrker Yin Yoga.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har lagt stor energi i at skabe et lækkert og eksklusivt miljø i vores bad og omklædning, og vi har derfor tænkt på det meste. Du behøver derfor ikke at medbringe sæbe, shampoo, hårtørrer eller glattejern. Vi stiller det hele til rådighed og alt er til fri afbenyttelse.

Vi tænker på miljøet og på hygiejnen, og derfor opfordrer vi dig til at medbringe dit eget håndklæde. Skulle du have glemt håndklæde, så kan du leje et håndklæde for 50 kr.

Vi opfordrer til at du reserverer din plads på forhånd, at du kommer i god tid, så du kan indstille dig mentalt på at du skal praktisere, og give dig selv tid til lande før timen starter. Da vi har ventelister, sker fremmøde 15 min før timen går i gang. Derefter mister du din plads, og pladsen går videre til den næste på ventelisten. Såfremt at du ikke afmelder dig fire timer før holdet starter online eller via appen, opkræver vi et gebyr på 50 kr. Fremmøde sker i receptionen i studiet, eller via Ohmyoga appen.

Du er velkommen til at låne en yogamåtte i studiet. Medbring håndklæde, ekstra håndklæde til hot yoga samt drikkedunk. Hvis du skal dyrke reformer, så medbring skridsikre strømper og eventuelt handsker. Af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager, er det obligatorisk at benytte skridsikre strømper i reformer salen. Hvis du har glemt dit udstyr, kan du købe det i receptionen. Husk at vi ikke modtager kontanter.

På vores holdbeskrivelser kan du se niveauet for klassen, så du kan vælge den type træning som passer til dig og dit niveau. Husk at fortælle din underviser hvis du er nybegynder, så hun eller han kan holde ekstra øje med dig. Hvis du er i tvivl om hvilken klasse eller underviser du skal vælge, så henvend dig til vores receptionist, eller skriv til hello@ohmyoga.dk for vejledning.

Ohmyoga har mange internationale medlemmer, og vi underviser derfor primært på engelsk, eller en kombination af dansk og engelsk som vi kalder “Danglish” ;-).

Self om dit engelske ikke er perfekt, kan du sagtens deltage på timen. Husk at spørge, hvis der er noget du ikke forstår, vi er her for at give dig en god oplevelse.