Kontakt

Har du spørgsmål?
Vi står klar til at hjælpe

Vesterbrogade 6D, 7. sal

1620 København V

CVR: 41971363

hello@ohmyoga.dk

Vi bestræber os på at svare inden
for 24 timer på hverdage.

+45 53 85 50 50

Hverdage kl. 8.00-12.00 og 16.00-19.00
Weekend kl. 9.00-13.00

Yoga studie

Forkæl jeres
medarbejdere

Forkæl jeres medarbejdere, og optimer jeres personales fysiske og mentale sundhed. Kontakt os på hello@ohmyoga.dk for at høre mere om firmaaftaler og personaleevents.

Skriv til os

Det praktiske

Vi har lagt stor energi i at skabe et lækkert og eksklusivt miljø i vores bad og omklædning, og vi har derfor tænkt på det meste. Du behøver derfor ikke at medbringe sæbe, shampoo, hårtørrer eller glattejern. Vi stiller det hele til rådighed og alt er til fri afbenyttelse.

Vi tænker på miljøet og på hygiejnen, og derfor opfordrer vi dig til at medbringe dit eget håndklæde. Skulle du have glemt håndklæde, så kan du leje et håndklæde for 50 kr.

Vi opfordrer til at du reserverer din plads på forhånd, at du kommer i god tid, så du kan indstille dig mentalt på at du skal praktisere, og give dig selv tid til lande før timen starter. Da vi har ventelister, sker fremmøde 15 min før timen går i gang. Derefter mister du din plads, og pladsen går videre til den næste på ventelisten. Såfremt at du ikke afmelder dig fire timer før holdet starter online eller via appen, opkræver vi et gebyr på 50 kr. Fremmøde sker i receptionen i studiet, eller via Ohmyoga appen.

Du er velkommen til at låne en yogamåtte i studiet. Medbring håndklæde, ekstra håndklæde til hot yoga samt drikkedunk. Hvis du skal dyrke reformer, så medbring skridsikre strømper og eventuelt handsker. Af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager, er det obligatorisk at benytte skridsikre strømper i reformer salen. Hvis du har glemt dit udstyr, kan du købe det i receptionen. Husk at vi ikke modtager kontanter.

På vores holdbeskrivelser kan du se niveauet for klassen, så du kan vælge den type træning som passer til dig og dit niveau. Husk at fortælle din underviser hvis du er nybegynder, så hun eller han kan holde ekstra øje med dig. Hvis du er i tvivl om hvilken klasse eller underviser du skal vælge, så henvend dig til vores receptionist, eller skriv til hello@ohmyoga.dk for vejledning.

Ohmyoga har mange internationale medlemmer, og vi underviser derfor primært på engelsk, eller en kombination af dansk og engelsk som vi kalder “Danglish” ;-).

Self om dit engelske ikke er perfekt, kan du sagtens deltage på timen. Husk at spørge, hvis der er noget du ikke forstår, vi er her for at give dig en god oplevelse.

Hos Ohmyoga omfavner vi diversitet og forskelligheder, og vi respekterer hinanden som mennesker. Vi implementerer de yogiske værdier i vores studie, så alle får en god oplevelse hos Ohmyoga. Derfor beder vi dig om at følge nedenstående retningslinjer:

  • Sprit dine hænder af når du træder ind i studiet og ind i salen.
  • Sluk mobilen og efterlad den i dit skab.
  • Tag dine sko af ved indgangen, og placer dem i vores skohylder eller i dit omklædningsskab, så vores studie kan forblive rent og pænt.
  • Vis hensyn til andre medlemmer.
  • Skab plads til andre.
  • Undgå at forstyrre klassen ved at gå før tid. Hvis du mod forventning bliver dårlig og er nødt til at forlade klassen, så giv instruktøren besked, så han eller hun kan hjælpe dig.
  • Respekter din krop, dit sind og dine grænser.
  • Hav det sjovt og nyd din praksis.

Ohmyoga åbner 30 min før den første klasse begynder, og lukker 30 minutter efter at den sidste klasse slutter. Bemærk at receptionen holder lukket midt på dagen.