OHM Reformer

Reformer er dynamiske pilates øvelser, som udføres på en reformer maskine, hvor fjedre og kropsvægt udgør belastningen.

Begynder Ekspert Øvet

Udfordr din
fysiske styrke med reformer

I vores signaturklasse OHM Reformer, får du en 60 minutters helkropstræning i reformermaskinen, som udfordrer dig på styrke, udholdenhed, koordination og balance. Undervisningen foregår i et flow med korte eller få pauser, og du vil møde forskellige øvelser og redskaber undervejs. Øvelserne varierer fra gang til gang, og udføres med let til medium belastning, så du træner hele kroppen, uden at skade led, muskler og knogler.

Husk at det er obligatorisk at være skridsikre strømper i reformeren.

Find hold

Fordele ved
Reformer

Du styrker din krop
og din udholdenhed

Du får pulsen op

Du øger din
kropsbevidsthed

Du træner din
koncentration og balance

Du får en bedre
kropsholdning

Du udløser endorfiner
som gør dig glad

Godt at vide om reformer

Af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager, er det obligatorisk at bruge skridsikre strømper i reformer klasserne. Det er valgfrit om du vil bruge handsker. Hvis du ikke selv har strømper eller handsker, kan du købe det i vores reception.

Sprit reformeren af efter brug, så den næste deltager kan træne i en ren maskine.

Har du langt hår, så sæt altid håret op i en elastik, så håret ikke kommer i klemme i maskinen.

Drik rigeligt med vand, både før, under og efter en træning.

Hvis du har en skade, så giv din underviser besked, så han eller hun kan tilbyde dig alternative øvelser.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har lagt stor energi i at skabe et lækkert og eksklusivt miljø i vores bad og omklædning, og vi har derfor tænkt på det meste. Du behøver derfor ikke at medbringe sæbe, shampoo, hårtørrer eller fladjern. Vi stiller det hele til rådighed og alt er til fri afbenyttelse.

Vi tænker på miljøet og på hygiejnen, og derfor opfordrer vi dig til at medbringe dit eget håndklæde. Skulle du have glemt håndklæde, så kan du leje et håndklæde for 50 kr.

Vi opfordrer til at du reserverer din plads på forhånd, at du kommer i god tid, så du kan indstille dig mentalt på at du skal praktisere, og give dig selv tid til lande før timen starter. Da vi har ventelister, sker fremmøde 15 min før timen går i gang. Derefter mister du din plads, og pladsen går videre til den næste på ventelisten. Såfremt at du ikke afmelder dig fire timer før holdet starter online eller via appen, opkræver vi et gebyr på 50 kr. Fremmøde sker i receptionen i studiet.

Du er velkommen til at låne en yogamåtte i studiet. Medbring håndklæde, ekstra håndklæde til hot yoga samt drikkedunk. Hvis du skal dyrke reformer, så medbring skridsikre strømper og gerne handsker. Af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager, er det obligatorisk at benytte skridsikre strømper i reformer salen. Hvis du har glemt dit udstyr, kan du købe det i receptionen. Husk at vi ikke modtager kontanter.

På vores holdbeskrivelser kan du se niveauet for klassen, så du kan vælge den type træning som passer til dig og dit niveau. Husk at fortælle din underviser hvis du er nybegynder, så hun eller han kan holde ekstra øje med dig. Hvis du er i tvivl om hvilken klasse eller underviser du skal vælge, så henvend dig til vores receptionist, eller skriv til hello@ohmyoga.dk for vejledning.

Mange tror at man skal være smidig for at kunne dyrke yoga, hvilket afholder dem fra at prøve. Svaret er nej, du skal ikke være smidig eller i god form. Alle kroppe er forskellige og alle kan deltage. Du skal blot huske at lytte til din krop, og lad være med at presse dig selv. Yoga skal gøre godt og ikke ondt.