OHM Reformer

Reformer er dynamiske pilates øvelser, som udføres på en reformer maskine, hvor fjedre og kropsvægt udgør belastningen.

Begynder Ekspert Øvet

Udfordr din
fysiske styrke med reformer

I vores signaturklasse OHM Reformer, får du en 60 minutters helkropstræning i reformermaskinen, som udfordrer dig på styrke, udholdenhed, koordination og balance. Undervisningen foregår i et flow med korte eller få pauser, og du vil møde forskellige øvelser og redskaber undervejs. Øvelserne varierer fra gang til gang, og udføres med let til medium belastning, så du træner hele kroppen, uden at skade led, muskler og knogler.

Husk at det er obligatorisk at være skridsikre strømper i reformeren.

Hvad er reformer

Reformer pilates er en træningsmetode, der kombinerer principperne fra traditionel pilates med brugen af en pilates-reformer maskine.  Det er en effektiv og alsidig form for træning, som styrker kroppens kerne, giver tonede muskler og forbedrer din kropsholdning.

Ohmyogas reformer pilates undervises på hold, hvor deltagerne udfører en række pilates øvelser på reformermaskinen, som består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Reformer pilates øvelser er designet til at arbejde med hele kroppen, så du får en effektiv og styrkende træning, uden at skade muskler og led.

Fordele ved at træne reformer pilates

1: Styrker kroppens kerne. Øvelserne på reformeren fokuserer på at styrke de dybe muskler i kernen, såsom mave, ryg og bækkenbund, hvilket forbedrer kropsholdningen og stabiliserer kernen.

2: Øget muskelstyrke. Fjedermodstanden som bruges under reformer pilates, hjælper med at opbygge styrke i muskler i hele kroppen, herunder ben, arme, skuldre og ryg.

3: Forbedret fleksibilitet Reformeren tillader en bred vifte af bevægelser og stræk, som resulterer i øget fleksibilitet og bevægelighed.

4: Bedre balance. Reformer pilates øvelser udfordrer din balance, og indebærer koordination og kropskontrol.

5: Forbedret vejrtrækning. Reformer pilates kombinerer øvelser med åndedræt, hvilket hjælper dig til at forbedre din vejrtrækning generelt, samt øge iltindtaget under din træning.

6: Lindrer rygsmerter. De styrkende øvelser i reformer pilates hjælper med at aflaste ryggen, og lindrer smerter og ubehag.

7: Forbedret kropsholdning. Igennem fokus på kernemuskulatur, åndedræt og koordination, opnår du en forbedret kropsholdning ved reformer pilates.

8: Vægttab. De fysisk udfordrende øvelser i reformer pilates bidrager til en øget muskelmasse samt en øget kalorieforbrænding. Reformer er derfor en effektiv måde at opretholde en sund livsstil, samt bevare et sundt vægttab.

9: Toner dine muskler. Modstanden fra fjedrene i reformeren giver en effektiv træning, som toner dine muskler.

10: Skånsomt for muskler og led. Reformer pilates er en effektiv med samtidig skånsom træning, som ikke belaster muskler og led. På holdplanen finder du flere typer af reformer timer, som varierer i tempo og intensitet (indsæt link til holdplan).

Alle Ohmyogas reformer undervisere er uddannet og certificeret til at undervise reformer.

Hvad skal jeg medbringe til reformer?

Til reformer pilates skal du medbringe behageligt træningstøj som du kan bevæge dig i. Det kan være tights, shorts, bløde træningsbukser eller andet som er behageligt at have på når du træner. Derudover skal du bruge skridsikre strømper, som har anti-slip ”dutter” under foden. Dette så du ikke glider i maskinen, og bedre kan stå fast imens du træner reformer. Har du ikke skridsikre strømper eller toe sox, kan du købe dem i vores reception.

Er reformer træning effektivt?

Det korte svar er JA. Reformer er en meget effektiv træningsform, som giver dig en stærk og tonet krop.

Find hold

Fordele ved
Reformer

Du styrker din krop
og din udholdenhed

Du får pulsen op

Du øger din
kropsbevidsthed

Du træner din
koncentration og balance

Du får en bedre
kropsholdning

Du udløser endorfiner
som booster dit humør

Godt at vide om reformer

Af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager, er det obligatorisk at bruge skridsikre strømper til reformer klasserne. Hvis du ikke i forvejen har skridsikre strømper, kan du købe dem i vores reception.

Medbring behageligt træningstøj og en vandflaske.

Sprit reformeren af efter brug, så den næste deltager kan træne i en ren maskine.

Har du langt hår, så sæt altid håret op i en elastik, så håret ikke kommer i klemme i maskinen.

Fortæl din underviser hvis det er første gang du dyrker reformer.

Hvis du har en skade, så giv din underviser besked, så han eller hun kan tilbyde dig alternative øvelser.

Hvis du er ny til reformer, anbefaler vi at du undgår vores Reformer Dynamic timer.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har lagt stor energi i at skabe et lækkert og eksklusivt miljø i vores bad og omklædning, og vi har derfor tænkt på det meste. Du behøver derfor ikke at medbringe sæbe, shampoo, hårtørrer eller glattejern. Vi stiller det hele til rådighed og alt er til fri afbenyttelse.

Vi tænker på miljøet og på hygiejnen, og derfor opfordrer vi dig til at medbringe dit eget håndklæde. Skulle du have glemt håndklæde, så kan du leje et håndklæde for 50 kr.

Vi opfordrer til at du reserverer din plads på forhånd, at du kommer i god tid, så du kan indstille dig mentalt på at du skal praktisere, og give dig selv tid til lande før timen starter. Da vi har ventelister, sker fremmøde 15 min før timen går i gang. Derefter mister du din plads, og pladsen går videre til den næste på ventelisten. Såfremt at du ikke afmelder dig fire timer før holdet starter online eller via appen, opkræver vi et gebyr på 50 kr. Fremmøde sker i receptionen i studiet, eller via Ohmyoga appen.

Du er velkommen til at låne en yogamåtte i studiet. Medbring håndklæde, ekstra håndklæde til hot yoga samt drikkedunk. Hvis du skal dyrke reformer, så medbring skridsikre strømper og eventuelt handsker. Af hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager, er det obligatorisk at benytte skridsikre strømper i reformer salen. Hvis du har glemt dit udstyr, kan du købe det i receptionen. Husk at vi ikke modtager kontanter.

På vores holdbeskrivelser kan du se niveauet for klassen, så du kan vælge den type træning som passer til dig og dit niveau. Husk at fortælle din underviser hvis du er nybegynder, så hun eller han kan holde ekstra øje med dig. Hvis du er i tvivl om hvilken klasse eller underviser du skal vælge, så henvend dig til vores receptionist, eller skriv til hello@ohmyoga.dk for vejledning.

Ohmyoga har mange internationale medlemmer, og vi underviser derfor primært på engelsk, eller en kombination af dansk og engelsk som vi kalder “Danglish” ;-).

Self om dit engelske ikke er perfekt, kan du sagtens deltage på timen. Husk at spørge, hvis der er noget du ikke forstår, vi er her for at give dig en god oplevelse.