Persondatapolitik

Ohm indsamler og behandler dine data, og vi er derfor dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vores kontaktoplysninger er som følger:

Ohmyoga ApS
Vesterbrogade 6D, 7
1620 Vesterbro

CVR-nr. 41971363

hello@ohmyoga.dk
Telefon: 53 85 50 50

Når du handler hos os, giver du samtykke til at Ohm må benytte de persondata som du har oplyst. Ohm benytter dine data til at administrere dig som medlem, og til at kommunikere aflysninger, ændringer og markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig vores markedsføring og nyhedsbreve.

For at understøtte og administrere dit medlemskab, videregiver vi dine oplysninger til Flexybox ApS, CVR-nr: 26428947, som er vores booking og betalingssystem.

Vi kan videregive dine persondata til andre samarbejdspartnere, som it-system, eksterne konsulenter eller inkassofirma. Vores samarbejdspartnere vil behandle dine data efter de gældende regler, og har alle indgået en databehandler aftale med Ohm.

Ohm behandler kun de data som du selv opgiver.

Vi opbevarer dine persondata så længe du har et aktivt medlemskab hos Ohm. Ved opsigelse af medlemskab, opbevarer vi dine persondata i op til 3 år. Transaktionsoplysninger opbevares i 5 år.

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger som vi behandler om dig.

Sletning af data efter anmodning kan ske, når vi ikke længere er forpligtet til at opbevare dine oplysninger.

 

Klage

Hvis du mener at Ohm! har overtrådt reglerne for behandling af personoplysninger, har du mulighed for at klage til datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/