Om

Om Ohm Yoga

Yoga studie med fokus på velvære

I vores smukt indrettet studie vil du opleve følelsen af velvære, ro og luksus. Giv dig selv en pause i vores lounge, træn i vores smukke sale med udsigt over København, og nyd et bad i vores indbydende badefaciliteter, der er indrettet med masser af plads og lækre produkter.

Om

I yogaens verden er Ohm en simpel lyd med en kompleks mening. Det er hele universet samlet i et enkelt ord, der repræsenterer foreningen af sind, krop og ånd, der er kernen i yoga.

Det er denne smukke forening, vi skaber hos Ohm, som er et personligt frirum for dig som udøver. I indbydende og luksuriøse rammer forener vi de gamle yogatraditioner med det moderne menneskes behov. Vi har fokus på detaljerne, og sammen skaber vi den ultimative oplevelse for dig, hver gang du træder ind i vores verden.

Hvorfor
vælge Ohm?

Hos Ohm har vi fokus på dig, og vi ønsker at inspirere dig til en dagligdag med overskud, glæde og velvære.
Med dygtige undervisere og smukke faciliteter, skaber vi rammerne for, at du kan få et pusterum fra hverdagens stress, så du kan samle energi og overskud til blive den bedste udgave af dig selv.

Tilmeld dig nu

Fordele ved
Ohm Yoga

Ohm leverer kvalitetsundervisning i store smukke rammer, og skaber plads og ro til dig som udøver. Du kommer her for at passe godt på din krop og dit sind, og for at lade dig forkæle i vores smukke univers.

900 m2 eksklusivt yoga,
reformer og velværestudie

God afstand i salene

Indbydende omgivelser
og smukke badefaciliteter

Dygtige og veluddannede
undervisere

Nem adgang til parkering
og offentlig transport

Ubegrænset træning ved
køb af månedsabonnement

Rammerne for det optimale udbytte

Hos Ohm skaber vi rammerne for, at du får det optimale ud af din træning, uanset om den er fysisk, mindful eller begge dele. Ohm er dit fristed, og vi vil gøre alt for at du føler dig hjemme i vores univers, så du nemt kan fastholde yoga og reformer som en dejlig, energigivende og vigtig del af dit liv.

Find dit hold